Het batterijniveau van de Moasure ONE controlerenBijgewerkt a month ago

In dit hoofdstuk leert u:

• Hoe u het batterijniveau van de Moasure ONE kunt controleren
  • Hoe lang de batterij meegaat en hoe lang het duurt om volledig op te laden

Het batterijniveau van Moasure ONE controleren.

Als u van plan bent om een dag te gaan meten of gewoon wilt weten hoeveel batterij uw Moasure-apparaat nog heeft, dan kunt u dit controleren via de Moasure-app door deze stappen te volgen:

1. Schakel uw Moasure ONE in door er dubbel op te tikken;

2. Druk op de “Start een Nieuwe Meting” knop in het midden onderaan de app om een nieuwe meting te starten;

3. Vervolgens ziet u het batterijpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

Let op: als de batterij bijna leeg is, vertelt de app u op welk punt u  hem moet opladen.

Hoe lang gaat de batterij mee en hoe lang duurt het om volledig op te laden?

• De batterijduur van de Moasure ONE gaat ongeveer 5-6 uren mee bij continue gebruik.

• Het duurt ongeveer 2-3 uur om het apparaat volledig op te laden en de LED wordt groen
    om aan te geven wanneer deze volledig is opgeladen.