Leer de Basis

Hoe Moasure ONE koppelen met uw smartphone of tablet

In dit hoofdstuk leert u:. Stap-voor-stap instructies. Installeer de Moasure-app op uw smartphone of tablet;. Ga naar "Instellingen"  (tik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de app);. Ga naar “Rekening & Apparaatbeheer” en selecteer "Apparaat

Hoe Moasure ONE in-/uitschakelen

In dit hoofstuk leert u:. Inschakelen: stap-voor-stap instructies. Volg deze stappen om uw Moasure ONE in te schakelen:. Plaats het apparaat in uw hand;. Dubbeltik met uw vinger op de voorkant van het Moasure-apparaat om het in te schakelen. Let op:

Hoe de Moasure STICK instellen

In dit hoofstuk leert u:. Met 'Standaard' instellingen is het meet referentiepunt het scherpe hoekpunt op het apparaat tegenover de LED. Als u van plan bent om uw Moasure ONE samen met de Moasure STICK te gebruiken, raden we aan om het meet referenti

Hoe een meting starten en beëindigen

Nu u uw Moasure ONE-apparaat met succes hebt gekoppeld aan uw smartphone of tablet, is de volgende stap om te leren hoe u een meting start en beëindigt, zodat u het meeste uit uw digitale meetinstrument kunt halen. Zorg ervoor dat zowel het Moasure O

Meetopties en hun gebruik

Afhankelijk van wat u van plan bent te meten, kunt u kiezen voor verschillende meetopties. Laten we eens kijken naar alle beschikbare keuzes en hun toepassingen. Meet: Oppervlakte, Omtrek en Hoogteverschillen. Voorbeelden: Gazons, Opritten, Kamers, T

Type paden

Als u eenmaal alles hebt geleerd over de meet opties, is het tijd om uit te zoeken wat een Padtype is en waarvoor ze worden gebruikt. In dit hoofstuk leert u:. Een pad is slechts een manier om de verbinding tussen punten te bekijken. Metingen kunnen

Het batterijniveau van de Moasure ONE controleren

In dit hoofdstuk leert u:. Als u van plan bent om een dag te gaan meten of gewoon wilt weten hoeveel batterij uw Moasure-apparaat nog heeft, dan kunt u dit controleren via de Moasure-app door deze stappen te volgen:. Schakel uw Moasure ONE in door er

Hoe de nauwkeurigheid verbeteren

Om beter te begrijpen hoe de gepatenteerde technologie van Moasure ONE werkt en om de nauwkeurigheid van uw metingen te verbeteren, raden we u ten zeerste aan dit artikel te lezen. In dit hoofstuk leert u:. Hoe u de nauwkeurigheid van uw metingen kun