Hoe de Moasure STICK instellenBijgewerkt a year ago

In dit hoofstuk leert u:

• Hoe u het meet referentiepunt verandert
  • Hoe u uw Moasure ONE in de met schuim beklede behuizing plaatst
  • Hoe u uw smartphone in de telefoonhouder plaatst
  • Hoe u de Moasure STICK comfortabel kunt gebruiken bij het meten

Het meet referentiepunt veranderen.

Met 'Standaard' instellingen is het meet referentiepunt het scherpe hoekpunt op het apparaat tegenover de LED.

Als u van plan bent om uw Moasure ONE samen met de Moasure STICK te gebruiken, raden we aan om het meet referentiepunt naar de neus van de behuizing te verplaatsen om het nauwkeurigheidsniveau van uw metingen te behouden.

Om dit te doen, volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar "Instellingen" (tik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de app);

2. Klik op “Meetopties”;

3. Schakel “Gebruik Moasure STICK-hulpstuk” in.

De Moasure ONE in de schuim beklede behuizing plaatsen

Om uw Moasure ONE-apparaat effectief in de met schuim beklede behuizing te plaatsen, raden we u ten zeerste aan deze stappen te volgen:

1. Houd de STICK ondersteboven;

2. Plaats het apparaat en zorg ervoor dat de LED zichtbaar is.

Let op: houd de Moasure STICK niet bij het handvat vast, want als u dat wel doet, buigt het apparaat wanneer u het in de behuizing duwt en belast u het flexibele gewricht.

Uw smartphone in de houder plaatsen

Om uw smartphone in de houder te laten passen, drukt u de telefoon tegen de verstelbare rand zodat u voorkomt dat de knoppen op uw telefoon bekneld raken.

De lengte van de STICK aanpassen

Om comfortabel gebruik te maken van de Moasure STICK, raden we aan om de lengte zo aan te passen dat uw hand ongeveer op heuphoogte bevindt en uw onderarm bijna horizontaal is.