Meetopties en hun gebruikBijgewerkt a month ago

Afhankelijk van wat u van plan bent te meten, kunt u kiezen voor verschillende meetopties.
Laten we eens kijken naar alle beschikbare keuzes en hun toepassingen.

Gesloten Vorm

Meet: Oppervlakte, Omtrek en Hoogteverschillen.

Voorbeelden: Gazons, Opritten, Kamers, Trappen.

Important: Het is van cruciaal belang om uw meting op precies hetzelfde punt te starten en te beëindigen, omdat dit resulteert in een nauwkeurige meting.

Open Vorm

Meet: Totale Afstand, Hoogteverschillen.

Voorbeelden: Leiding-/kabeldoorvoeringen, enkele muur of hek.

Punt naar punt

Meet: Lengte, Helling, Hoogte & Afstand.

Voorbeelden: Lengte tussen 2 punten, Hellingen, Hoogte & Afstand.

Hoek

Meet: Hoek.

Voorbeelden: Hoeken tussen oppervlakken, lijnen op een oppervlak, hellingen.

Zoals u kunt zien, kan Moasure ONE in een breed scala aan toepassingen worden gebruikt. Als u wilt leren hoe u het digitale meetinstrument in bepaalde situaties kunt gebruiken, neem dan contact op met ons vriendelijke team door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar Instellingen (rechterbovenhoek) in de Moasure-app;

2. Klik op “Stuur e-mail naar ondersteuning”;

3. Vul alle relevante informatie in;

4. Klik op “Stuur ondersteuning e-mail”

Ons vriendelijke team reageert doorgaans binnen 24 uur op alle vragen en verzoeken.