Hoe een meting starten en beëindigenBijgewerkt a year ago

Nu u uw Moasure ONE-apparaat met succes hebt gekoppeld aan uw smartphone of tablet, is de volgende stap om te leren hoe u een meting start en beëindigt, zodat u het meeste uit uw digitale meetinstrument kunt halen.

Stap-voor-stap instructies over het starten en beëindigen van een meting

1. Zorg ervoor dat zowel het Moasure ONE-apparaat als Bluetooth zijn ingeschakeld;

2. Tik op de knop "Start een nieuwe meting" in het midden onderaan de app om
    de lijst met beschikbare meetopties te zien;

1. Kies één uit de lijst (Gesloten vorm, Open vorm, Punt naar Punt, Hoek);

1. Zodra u een meetoptie hebt gekozen, verandert de LED van uw Moasure ONE van
    knipperend blauw in constant rood. Dit betekent dat uw apparaat is verbonden met
    de telefoon en kunt u deze op het startpunt van uw meting plaatsen;

1. Om met de meting te beginnen, moet het apparaat stil staan tegen een stevig
    oppervlak zoals de grond of een muur;

TIPS:

• Wanneer de LED groen wordt, samen met een hoorbare signaal, kunt u beginnen met bewegen.
    Als u de hoorbare signalen van uw telefoon niet hoort, controleer dan of het telefoonvolume hoog
    staat en de mute-schakelaar uit staat.

• Elke keer dat het apparaat stilstaat, legt Moasure een ander meetpunt vast. We noemen dit
    'pauzepunten' en de actie kan een seconde duren.

• Het is belangrijk om elke 6-8 seconden een pauze te nemen om een nieuw ‘pauzepunt’ vast te leggen.

1. Zodra u klaar bent om uw meting te voltooien, drukt u op het rode "STOP"-pictogram in het midden
    onderaan het scherm.