SnelstartgidsBijgewerkt a year ago

Bekijk deze instructievideo en leer hoe u kunt meten met uw nieuwe Moasure ONE-apparaat.

Belangrijke tips

• Beweeg snel en soepel tussen elk pauzepunt - vermijd slingeren of draaien van uw Moasure-apparaat
  • Pauzeer elke 6 tot 8 seconden - pauzeer door het apparaat neer te zetten en te laten rusten totdat de LED-indicator groen wordt
  • Wees voorzichtig wanneer u pauzeert en uw apparaat tijdens uw meting plaatst. Vermijd plotselinge rotatie of schokken
  • Tik op Moasure Coach om feedback over uw meting te zien en om tips te zien over hoe u de meetnauwkeurigheid kunt verbeteren