Buiten Meten

Snelstartgids

Bekijk deze instructievideo en leer hoe u kunt meten met uw nieuwe Moasure ONE-apparaat. Belangrijke tips

Hoe vierkante meters te berekenen

In dit hoofdstuk leert u:. Belangrijk: Voordat we beginnen, is het belangrijk om te vermelden dat de gemeten vorm of het gemeten gebied een "gesloten vorm'' moet zijn, zodat de Moasure-app een oppervlakteberekening kan weergeven. Dat gezegd hebbende,

Hoe hoogteverschillen meten

Moasure ONE legt met gemak driedimensionale ruimtes vast en stelt u in staat ze op het scherm te bekijken. In dit hoofdstuk laten we u verschillende manieren zien om hoogteverschillen te berekenen bij gebruik van Moasure ONE. "Punt-naar-punt"-modus.

Hoe lineaire afstand te meten

In dit hoofdstuk laten we u zien hoe u de afstand tussen twee punten kunt meten. Voorbeelden hiervan zijn:. - Pijp/kabel leidingen. - Enkele muur/wand. - Hekken. Er zijn twee manieren om dit te doen:. “Punt naar Punt” Modus. Stappen:. Druk op de knop

Hoe een afstand te vinden

In dit hoofdstuk laten we u zien hoe u een specifieke meting van het ene punt naar het andere kunt vinden met behulp van de 'Punt naar punt'-modus. Voorbeelden hiervan zijn:. - Bomen planten. - Hek/Omheining installatie. Laten we zeggen dat we op zoe